Incl. eigen WTF Smile Coach

Betaal veilig via iDeal

Gratis verzenden en ontvangen via DHL

Waarom kies
je voor WTF*

Als White Teeth Forever garanderen we je een stralende glimlach op een veilige en eenvoudige manier. Voor altijd. Met een op maat gemaakt bleekbitje en veilige bleekgel. Precies zoals de tandarts dat al jaren doet. We zeggen niet voor niets ‘Designed by dentists’.

Het grote voordeel van White Teeth Forever? Een uitgebreide handleiding waarin stap-voor-stap alles wordt uitgelegd, zodat je het helemaal zelf kunt doen. In je eigen, comfortabele omgeving thuis. Tijdens het plaatjes draaien, sporten, koken, whatever.

Vincent Mazairac - Designed by Dentists - WTF

Als tandarts kan ik beamen dat dit de beste en veiligste manier is om je tanden te bleken. Precies zoals ik het ook in onze tandartsenpraktijk zou doen.

Vincent Mazairac, Tandarts.

Tevens co-founder van Atlas Dental Care (www.atlasdentalcare.eu)

WTF*
Designed
by dentists

De oprichters van WTF I White Teeth Forever hebben een trackrecord in tandheelkunde. Met meer dan 20+ jaar ervaring hebben ze onder andere Atlas Dental Care opgericht. Een groep van 25+ tandartspraktijken, met een toegewijd team van meer dan 350+ zorgprofessionals (waaronder tandartsen en laboranten) waarmee ze jaarlijks meer dan 100.000 patiënten helpen hun droomglimlach te realiseren en te behouden.

Maar ze dachten WTF, kunnen we onze expertise en ons netwerk van tandtechnische specialisten niet inzetten om een stralende witte glimlach thuis aan te bieden? Zo werd WTF I White Teeth Forever geboren. Ontworpen door tandartsen, voor jouw gemak en veiligheid. Designed bij Dentists.

sticker You Look Good decorational star

WTF Smile Coach

Bij WTF | White Teeth Forever sta je er niet alleen voor. We hebben onze kits zo ontworpen dat je er zelf eenvoudig mee kunt werken en tandenbleken net zo simpel is als plaatjes draaien of gamen. Maar heb je hulp nodig, of zijn er toch nog vragen? Dan staat jouw persoonlijke WTF Smile Coach Fleur gegarandeerd voor je klaar. Fleur heeft directe lijntjes met onze geregistreerde tandartsen waardoor onze tandheelkundige experts je van begin tot eind begeleiden indien gewenst.

Reviews

★★★★★ Snelle levering en snel resultaat zichtbaar. Communicatie ook vlot!Giuliano De L. ★★★★★ Ik heb veel geprobeerd, maar deze werken tenminste echt goed en het resultaat blijft ook. Ik kan het alleen maar aanradenKillian S. ★★★★★ Prachtig resultaat. Mooie egaal wit resultaat en erg gemakkelijk.Diede E. ★★★★★ Gewoon geweldig! Echt uitstekend. Ik laat normaal nooit reviews achter, maar hier neem ik toch even de tijd voor. Je wordt netjes meegenomen in het proces zodat je je nooit moet afvragen of je alles wel goed doet en nadien zie je echt duidelijk wat het product zegt dat het doet: je tanden witter maken! Bedankt White Teeth Forever!Arnaud V.js_loader